1 MİLYON 484 BİN TL’LİK PROJE

1 MİLYON 484 BİN TL’LİK PROJE

Gündem Yayın: 18 Nisan 2023 - Salı - Güncelleme: 18.04.2023 15:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

İl Özel İdaresi ve Batman Belediyesi iş birliği ile Batman merkez ve ilçelerinde bulunan temel eğitim ve ortaöğretim okullarına tenis masası, raket, masa tenisi filesi ve masa tenisi toplarının dağıtımı yapıldı.

İl Özel İdaresi ve Batman Belediyesi’nin gerçekleştirdiği proje çerçevesinde İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği kampüsünde Batman Valisi Ekrem Canalp’ın katılımıyla dağıtım töreni düzenlendi. Proje kapsamında toplam 300 adet tenis masası, 300 adet masa tenisi raketi, 300 adet masa tenisi filesi ve 3bin adet masa tenisi topu dağıtılırken bu kapsamda; Batman Belediyesi tarafından 412 bin TL, İl Özel İdaresi tarafından ise 1 milyon 72 bin TL olmak üzere toplamda proje, 1 milyon 484 bin TL’ye mal olduğu belirtildi.

Törende konuşan Vali Canalp, “Tenis sporu çocukların gelişimi için önemli bir spor dalıdır. Tenis oynarken yoğun efor sarf edildiği için bu spor aynı zamanda çocukların sağlıklı büyümelerine olumlu katkı sağlamaktadır.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.