Taziye Evlerine Sedir Desteği

Taziye Evlerine Sedir Desteği

Gündem Yayın: 21 Ocak 2024 - Pazar - Güncelleme: 21.01.2024 14:06:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Valiliği destekleri Kozluk Kaymakamlığı koordinasyonunda Ünsaldı ve Duygulu köylerinin taziye evlerinin ihtiyaçları kapsamında sedir alımı yapıldı.

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’ın destekleri Kaymakam Ekrem Güngör’ün koordinasyonunda Ünsaldı ve Duygulu köylerinin taziye evlerinin tadilat ve ihtiyaçları kapsamında sedir alımı yapıldı.

VALİ CANALP’TEN KÖYLERE DESTEK

Konuyla ilgili Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör “Batman Valimiz Sayın Ekrem Canalp’ın ilçemiz köylerinde yaptığı halkla buluşma toplantılarında köy sakinlerinin ve muhtarlarımızın talep ettiği taziye evlerine mobilya yardımı olarak sedir alımı yapılarak köy halkımıza teslim edilmiştir. Yapılan çalışmalar köylerimize ve ilçemize hayırlı olsun. Desteklerinden dolayı Valimiz Sayın Ekrem Canalp olmak üzere emeği geçen tüm idarecilerimize teşekkür ederiz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.