NASIROĞLU ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

Batman Üniversitesi ve Necat Nasıroğlu Vakfı tarafından Enerjide İnnovasyon temasıyla düzenlenen Necat Nasıroğlu Proje Yarışması sonuçlandı. Yarışmanın kazananları için ödül töreni düzenlendi.

Ekonomi Yayın: 27 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 27.02.2024 14:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

 

Merkez Kampüste düzenlenen programa Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Nasıroğlu ailesi, akademik ve idari personeller ile proje sahipleri katıldı.

Programda merhum iş insanı Necat Nasıroğlu anısına hazırlanan belgeselin gösterimi yapıldı.

“BİZLER BABAMIZIN YANINDA ÇIRAK OLARAK YETİŞTİK”

Programda konuşan ve babasının şoförlükle başlayan iş hayatında azmiyle, çalışkanlığıyla ve dürüstlüğüyle büyük işler başardığını söyleyen Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, ‘’Bir baba kendinden sonraki nesli iyi yetiştirebiliyorsa ve insan hayatına dokunabiliyorsa bu evlatları için son derece kıymetlidir. Bizler babamızın yanında çırak olarak yetiştik. İnsanın en iyi ustası ve hayat rehberi anne ve babasıdır,” dedi.

RAHMETLİ BABAM SIFIRDAN BAŞLADIĞI İŞ HAYATINI ZİRVEDE TAMAMLADI

 

Konuşmasının devamında Ekonomik olarak Batman’a ve istihdamına katkıda bulunduklarını ve Batman’a daha fazla fayda sunabilmek ve daha fazla insana dokunabilmek amacıyla siyasete girdiğini söyleyen Nasıroğlu, şöyle konuştu:

‘’Bütün çabamız gençlerimize yeni ve müreffeh bir hayat koşulu sunmak. Bu şiarla Batman’a daha fazla katkı sunmak amacıyla yola çıktık. Bu şehre birçok kazanımda bulunacağıma inanıyorum. Gençler sakın pes etmeyin. Bakınız okuma olanağı olmayan rahmetli babam sıfırdan başladığı iş hayatını zirvede tamamladı. Sizler sıfırdan başlamıyorsunuz ve daha şanslısınız. Babam onca zorluğa rağmen başardıysa sizler de başarabilecek kapasitedesiniz,” dedi.

 İŞ İNSANI NECAT NASIROĞLUNU HAYIRSEVER BİR İNSANDI

Batman Valisi Ekrem Canalp ise ‘’Rahmetli Necat amcayla tanışamamış olsam da sanki kendisini tanıyormuşum gibi hissediyorum. Burada bulunan öğrencilerimiz Necat amcanın evlatlarını tanıdıkça aslında kişinin eserini kendisi vefat ettikten sonra dahi tanımamın mümkün olduğunu anlayabilecek hale gelebiliyor Necat Amca çok güzel ve hayırsever bir insandı mekanı cennet olsun,” dedi.

Program sonunda düzenlenen  ödül töreniyle program son buldu.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.