Gercüş'e Tomografi Cihazı kazandırılacak

Gercüş'e Tomografi Cihazı kazandırılacak

Yayın: 01 Ağustos 2023 - Salı - Güncelleme: 01.08.2023 16:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

AK Parti Gercüş İlçe Başkanı Şefik Öner ve HÜDA PAR İlçe Başkanı Sait Başaran Gercüş Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Öner ve Başaran,  hastalara ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hastalarla yakından ilgilenen Öner, servislerde yatan hastalara geçmiş olsun dileğinde bulunup yetkililerden hastanedeki genel sağlık hizmetlerine ilişkin bilgi aldı.

GERÇÜŞ’E TOMOGRAFİ CİHAZI MÜJDESİ

Hasta ve hasta yakınlarının morallerini yüksek tutmaları gerektiğini ifade eden Öner " Hasta yakınlarının moralleri ne kadar yüksek olursa hastalar kendini daha iyi hissedip tedavileri de o kadar iyi olur. Ayrıca hastalarımızın hastane personellerimizin verdiği hizmetten memnun olduklarını görmek bizleri daha da mutlu ediyor. Bizim önceliğimiz insanımızdır. İl Sağlık Müdürü Semih Canpolat'a da teşekkür ederiz" dedi. Başkan Öner ve Başaran hastaların ihtiyaç duyduğu tomografi cihazının ilçeye kazandırılması için çalışma başlatacaklarını da ifade ettiler. Ziyarette İl Sağlık Müdür Yardımcısı Rabih Yüksel'de bulundu. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.