İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Batman’da işsizliği bitireceğiz

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Batman’da işsizliği bitireceğiz

Siyaset Yayın: 03 Mayıs 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 03.05.2023 12:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Batman’da seçmenlerle buluştu. İmamoğlu, “15 Mayıs’ta ülkeye demokrasi gelecek” diyerek Cumhurbaşkanı seçiminde Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na oy istedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Batman'da partisinin düzenlediği mitinge katıldı. İnsan Hakları Caddesi Atatürk Parkı yanında yapılan mitinge İmamoğlu'nun yanı sıra, Millet İttifakı'nın milletvekili adayları, siyasi parti il başkanları ile seçmenler katıldı. Programda konuşan İmamoğlu, şehirlere demokrasinin geleceğini ifade etti.

“BATMAN’A İŞSİZLİK YAKIŞMIYOR”

İmamoğlu, “Batman, işsizliğin en fazla olduğu şehir… Allah aşkına, şu cıvıl cıvıl gençlerin olduğu yere işsizlik yakışır mı? Yakışmaz. Çözeceğiz bu sorunu. Batman'daki hiçbir devlet kurumunu eş, dost, akraba ilişkisine değil, size açacağız gençler. Batman'da iş kurmak isteyen, işini büyütmek isteyen, iş bulmak isteyen her Batmanlının yanında olacak devletimiz. Teşvik edeceğiz. Batman'ın çevre yolu problemi var. Göreceksiniz, bu şehrin bütün altyapı, üstyapı, çevre yolu gibi birçok konusuna biz müdahil olacağız” dedi.

“KAYYUMLAR GİDECEK, HALKIN DEDİĞİ OLACAK”

İmamoğlu, kayyumların gideceğini ve halkın dediğinin olacağını belirterek, “Şehirlerimize demokrasi gelecek. Kayyumlar gidecek kayyumlar. Halkın dediği olacak. Halk ne diyorsa, milletin seçtiği kişi şehirleri yönetecek. Devletin dini adalettir. Milletçe, bu canım memleketi hep birlikte eşit hissedarlarıyız. Doğusu batısı, güneyi kuzeyi benim canım vatandaşlarım yok birbirimizden farkımız. Vatandaşımızın hakkını korumayan hiçbir şeye müsaade etmeyeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.