Festivali 80 bin kişi ziyaret etti

Festivali 80 bin kişi ziyaret etti

Gündem Yayın: 07 Aralık 2023 - Perşembe - Güncelleme: 07.12.2023 15:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kozluk Sehr-i Zor Doğa, Kültür Turizm Festivali ve Gastronomi ve Yöresel ürünler Festivali yoğun katılım ile gerçekleşti.

Konuyla ilgili Kozluk İlçe Kaymakamı Ekrem Güngör şunları aktardı; “Cumhuriyetimizin 100. Yılında, açılan 100 stantıyla, sahada görev alan 500 personeli ile, 10 gün boyunca, 80 bin kişinin ziyaret ettiği, Kozluk’un büyüleyici doğasının kalbinde, hemşerilerimizin ve misafirlerimizin bir araya geldiği ilçemizin ilk festivallerini gerçekleştirdik. Batman Valimiz Ekrem Canalp’in festivaller şehri Batman sloganıyla başlattığı bu güzel organizasyonlara, Batman’ın En büyük ve en dinamik ilçesi olarak, geniş bir katılım sağladık. Hemşerilerimizden çok güzel geri dönüşler aldığımız, bu güzel etkinliklerin devamını da inşallah yapacağız. Festivallerimize desteklerinden dolayı başta Batman Valimiz Sn. Ekrem Canalp olmak üzere Batman Valiliğine, Batman Belediyesine, İl Özel İdaresine Kültür ve Turizm İl Müdürlüğüne, Kozluk Belediyesine ve emeği geçen tüm mesai arkadaşlarımıza gönülden teşekkür ederiz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.