DEVA BAŞKANI YILMAZ; “YEREL SEÇİMDE İŞ BİRLİĞİNE AÇIĞIZ”

DEVA BAŞKANI YILMAZ; “YEREL SEÇİMDE İŞ BİRLİĞİNE AÇIĞIZ”

Gündem Yayın: 18 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 18.01.2024 16:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Takip EtGoogle News

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz, yerel seçimde ittifaka değil, iş birliğine açık olduklarını söyledi.

İl Başkanı Şehmus Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Kadafi Baktaş, İl Yönetiminden Kamuran Ekmen, Sadettin Vergili, Sait Avşar ve Gençlik Çalışmaları Başkanı Yusuf Ok, Batman'daki STK ve yerel basın ziyareti kapsamında gazetemizi ziyaret etti.

Yılmaz, yerel seçim sürecini değerlendirdi.  Adaylık süreci çalışmaları hakkında bilgi veren Yılmaz; "Yerel seçimler öncesi saha çalışmaları ve ziyaretlere yoğun şekilde devam ediyoruz. İl ve ilçelerde kendi aday ve logomuzla seçimlere gireceğiz. İlçelerimizde görüşmelerimiz devam ediyor. Şubat ayının ilk haftasında adaylarımızın açıklanmasını bekliyoruz.  Yerel seçimde İttifak değil, iş birliğine açığız. İktidara gelecek bir siyasi partiyiz. Kadrolarımız tecrübelidir. Batman ve genelde eksik gördüğümüz ne varsa gündemde tutacağız” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.