Gençlik, 25 İlden 310 Taekwondocuyu ağırlıyor

Gençlik, 25 İlden 310 Taekwondocuyu ağırlıyor

Gündem Yayın: 04 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 04.04.2024 14:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 2023-2024 Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan Taekwondo Yıldızlar kız-erkek grup müsabakaları 310 sporcunun katılımıyla başladı.

19 Mayıs Spor Salonunda startı verilen müsabakalar 5 Nisan 2024 tarihinde sona erecek. Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün konferans salonunda yapılan kura ve teknik toplantıya Türkiye Taekvando Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin, As Başkan Seyfullah Özdemir, Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, Oku Sporları Şube Müdürü Ömer Polat, 25 ilin temsilcileri, antrenörler ve Federasyon yetkilileri katılım sağladı.

‘GRUPLAR BATMAN’DA OLUNCA GÖNLÜMÜZ RAHAT’

Grup müsabakalarını Batman’da yapmaktan büyük onur ve mutluluk duyduklarını belirten Taekvando Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin, Petrol kentinin misafirperver ve cana yakın olduğunu söyledi. Başkan Şahin; “Batman’daki bütün müsabakalarımız çok temiz ve profesyonelce sonuçlanıyor. Onun için grup ve diğer müsabakalarımızı gönül rahatlığıyla buraya veriyoruz. Batman Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mehmet Şafi Özperk’in illerimize ve sporcularımıza gösterdiği ilgi ve alaka bizleri son derece mutlu ediyor. Bütün illerimize ve sporcularımıza üstün başarılar diliyorum.” diye konuştu.

‘25 İLDEN 310 SPORCU KATILIYOR’

25 ilden 310 sporcuyu ağırlamaktan büyük onur ve mutluluk duyduklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, bütün sporculara başarılar diledi. Batman’ın yanı sıra Adıyaman, Ağrı, Artvin, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Hakkâri, Iğdır, Kahramanmaraş, Kars, Kilis, Malatya, Mardin, Muş, Osmaniye, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak ve Van illerinden 310 sporcunun grup müsabakalarına katılım sağladığını belirten İl Müdürü Özperk, uzman personellerinin görev başında olduğunu söyledi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.