Öğrenciler ninelerinin tarifleriyle pasta yaptı

Öğrenciler ninelerinin tarifleriyle pasta yaptı

Gündem Yayın: 10 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.01.2024 11:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Batı Raman Kız Öğrenci Yurdu öğrencileri, İnsan ve Toplum’ Atölyeleri kapsamında ‘Ninemin Tarifleri’ atölyesinde hem ninelerinin yapmış olduğu tatları öğrendi, hemde gönüllerince eğlendiler.

Geçmişe tatlı bir yolculuk yapan yurtta kalan yükseköğrenim öğrencileri, yapmış oldukları pastayı daha sonra arkadaşlarına ikram ettiler. Yurt Hizmetleri Müdürü Nurettin Gültekin, İnsan ve Toplum atölyelerini aktif olarak kullandıklarını söyledi. Gültekin; “Öğrencilerimiz bu hafta ninelerinin zorlu şartlarda ve kendi imkânlarıyla yapmış olduğu bir pastaya yaptılar. Gerçekten eski tatların yerini hiçbir şey doldurmuyor. Öğrencilerimiz hem öğreniyor hemde eğlenerek bir şeyler yapmayı deniyorlar. Hepsinin ellerine sağlık” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.