Ramanlı’dan ittifak açıklaması

Ramanlı’dan ittifak açıklaması

Siyaset Yayın: 14 Aralık 2023 - Perşembe - Güncelleme: 14.12.2023 14:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Hüda Par Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ramanlı, yerel seçimlerde ittifak konusunda görüşmeler gerçekleştirdiklerini belirterek "Öncelikle 14 Mayıs seçimleri öncesinde partimizle AK Parti arasında bir seçim ittifakının yapıldığını ve bu vesileyle 4 milletvekili olarak HÜDA PAR'ın Meclis'te temsil edildiğini hep beraber gördük. 14 Mayıs seçimlerine giderken yapmış olduğumuz ittifakın hem bizlere hem AK Parti'ye hem Sayın Cumhurbaşkanı hem de Cumhur İttifakı'na kazandırdığını hep beraber müşahede ettik. Her ne kadar 14 Mayıs sürecine giderken pek çok kimse tarafından bu ittifak bozulsun diye AK Parti ile Hüda Par hiçbir biçimde seçim iş birliği yapmasın diye partimizi karalamaya çalışmış ve Hüda Par 2 getirecekse 5 götürür kabilinden karalamalarla Sayın Cumhurbaşkanı'nı, AK Parti'yi ve Cumhur İttifakı'nı bu seçim iş birliğinden ve ittifakından geri döndürmeye vazgeçirmeye çalıştılarsa da seçim sonuçları gösterdi ki Hüda Par kazandırır” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.