Gercüş’te taşımalı eğitim denetimi

Gercüş’te taşımalı eğitim denetimi

Gündem Yayın: 28 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 28.02.2024 14:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Takip EtGoogle News

Gercüş ilçesinde taşımalı öğrencilerin güvenli bir trafik ortamında yolculuk yapmalarını sağlamak amacıyla emniyet ekipleri eşliğinde "Sürüş Güvenlik Kontrolleri" yapıldı.

Yapılan kontrollerde şoförlerin uyması gereken kurallar hatırlatıldı. Yapılan kontroller sonrası sürücülerin kurallara hassasiyet göstermesi, yapılan işin bilincinde olması ve uzlaşmacı davranması gerektiği vurgulandı.

‘ÇOCUKLAR BİZİM HER ŞEYİMİZDİR’

Gercüş Milli Eğitim Müdürü Şahabeddin Konakçi, “Okul çağındaki çocuklarımızın servis araçlarında huzur ve güven içerisinde yolculuk yapmalarını, ebeveynlerin çocukları için herhangi bir endişe duymaksızın okula göndermeleri ve aynı şekilde evlerine dönüşlerini sağlamak, daha güvenli okul yolu oluşturmak amacıyla trafik güvenliğini artırıcı tedbirlerin alınması ve bunların sürdürülebilirliği konusundaki hassasiyetini belirterek : "Çocuklar bizim her şeyimizdir" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.