SAĞDIÇ BELEDİYE İL GENEL MECLİS ADAY ADAYI

SAĞDIÇ BELEDİYE İL GENEL MECLİS ADAY ADAYI

Siyaset Yayın: 14 Aralık 2023 - Perşembe - Güncelleme: 14.12.2023 13:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

Batman’da Bankacılık sektöründe yaklaşık 5 yıl çalıştıktan sonra ayrılıp ticari faaliyetlere başlayan Evli 2 çocuk babası Halil Sağdıç, AK Parti il başkanlığına gelerek 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimleri için AK Parti’den Belediye Meclisi üyesi aday adaylık başvurusunu Merkez ilçe başkanı Sabahattin Tural ‘a başvuru dosyasını teslim etti.

Aday adaylığı ile ilgili açıklamada bulunan Halil Sağdıç; "Memleketimize ve insanlarımıza AK Parti çatısı altında hizmet etmenin bilinci ile başvurumuzu yaptık. Çıkmış olduğum bu yolda Batman’ımıza hizmet etmeyi Allah nasip eder inşallah. Partim bu göreve uygun görür, halkımız da seçerse bu görevi layıkıyla yerine getirmek için gayret göstereceğim. 31 Mart 2024’ de kazanan insanımız, memleketimiz ve AK partimiz olsun" dedi.

 

HALIL SAĞDIÇ KİMDİR?

1985 yılında Batman’da dünyaya gelen Sağdıç, İlk ve orta öğretimini Batman’da tamamladı. Ardından İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesini 2011 yılında tamamlayan Sağdıç, 11 yıl süre ile Tatvan/Bitlis, Diyarbakır ve Batman’da çeşitli özel bankalarda görev yaptı. 2022 yılında bankacılık sektöründen ayrılıp ticaretle uğraşmakta.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.