Yalçınkaya, Hasankeyf'i ziyaret etti

Yalçınkaya, Hasankeyf'i ziyaret etti

Gündem Yayın: 02 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 02.11.2023 14:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Takip EtGoogle News

Hasankeyf ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette Hasankeyf İlçe Kaymakamı Mehmet Ali İmrak tarafından karşılanan Ünlü Master Chef Jürisi Mehmet Yalçınkaya, ilçenin tarihi ve kültürel mirasını yakından tanıma fırsatı bularak, ilçenin zengin tarihine dair bilgiler edindi.

Mehmet Yalçınkaya, bu zengin kültürel mirası yakından görmekten büyük bir heyecan duydu. Kaymakam İmrak Mehmet Yalçınkaya’ya ilçenin tarihi detaylarını anlatarak Hasankeyf'in önemini vurguladı. Kaymakam İmrak, bu anlamlı ziyaret, hem Hasankeyf'in tarihini daha geniş bir kitleye tanıtma hem de gastronomi dünyasının önde gelen isimlerinden birinin ilçenin zengin mutfağını keşfetmesi açısından büyük bir öneme sahiptir. İlçenin tarihi ve kültürel mirası, bu tür ziyaretlerle daha fazla insanın ilgisini çekmeye devam edecek. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.