KAĞBA’DAN AYÇİÇEĞİ AÇIKLAMASI

KAĞBA’DAN AYÇİÇEĞİ AÇIKLAMASI

Ekonomi Yayın: 23 Temmuz 2023 - Pazar - Güncelleme: 23.07.2023 10:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

Çukobirlik Batman Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Kağba 2022-2023 Sezonu Yağlık ‘’ AYÇİÇEĞİ’’ ön alım fiyatını 10 bin 200 TL +KDV dahil Olacak şekilde alımına başlanacağı açıklamasını yaptı.

 

Konu ile ilgili Gazetemize açıklamada bulunan Kağba; 2022-2023 Sezonu Yağlık Ayçiçeği ön alım fiyatının  10 bin 200 TL +KDV Olacak  şekilde alımına  başlanacaktır.

Ayrıca Çiftçilerimizin mağdur olmaması adına T.C. Ticaret Bakanlığına Çukobirlik olarak Ortak Dışı alım yapılması için girişimlerde bulunarak Bakanlığın iznini aldık. Yağlık Ayçiçeği  için Ortak dışı alımına  başlayacağız . Ortak dışı alımlarda Yağlık Ayçiçeği ön alım fiyatı da 10.000 TL+KDV dahil olarak alım yapılacaktır. 

 

Ortak dışı alımlarda ayrıca ÇUKOBİRLİK Adana Yağ Fabrikamıza Yağlık Ayçiçeği  ürününü teslim edecek Çiftçilerimize müstahsil kesildiği gibi nakliye desteği ayrıca ödenecektir ) dedi.

 

Konuşmasının devamında ;2022-2023 Sezonu Yağlık Ayçiçeği ön alım fiyatını açıklayan  ÇUKOBİRLİK Batman Yönetim Kurulu  Başkanı  Erkan  Kağba,   Çiftçilerimizin çok verimli bir sezon geçirmesini  diler Kamuoyuna  ve Çiftçilerimize  Saygıyla arz ederiz)dedi.

 

ÇUKOBİRLİK Daima Üretici Çiftçilerin yanındadır.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.