Tunç köylülerin sorunlarını dinledi

Tunç köylülerin sorunlarını dinledi

Siyaset Yayın: 01 Mayıs 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 01.05.2023 15:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Takip EtGoogle News

Ak Parti, Batman Milletvekili adayı Fırat Tunç, Gercüş ilçesine bağlı 20 köy ziyaret etti.

“KÖYLÜLERİN SORUNU BİZİM SORUNUDUR”

Milletvekili adayı Fırat Tunç’la birlikte Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın’da eşlik etti. Köy ziyaretleri kapsamında Gercüş ilçesine bağlı Kantar, Derei, Koyunlu, Tepecik, Doruk, Yenice,Taşçı, Bağözü, Ardıçlı, Gökçe, Bağlıca, Babnir, Kömürcü, Hisar, Kömürcü, Kırkat, Geçit, Aydınlı, Yüceköy, Boğazköy köyleri ziyaret edildi. Gercüş köylerine çıkarma yapan Ak Parti Batman Milletvekili adayı Fırat Tunç, köylerinin sorunlarını dinledi.

Sorunların Ak Parti kadroları çözeceklerini belirten Milletvekili adayı Tunç, “Köy sorunlarını yerinde inceledik. Sorunlarını dinledik ve yanımıza kaydettik. Öncelikli sorunları ağırlık vereceğiz. Bu sorunları Ak Parti çözer. Onun için bize verilen her destek hizmet olarak geri dönecektir.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.