Batman’da feci kaza: 1 ölü, 4 yaralı

Batman’da feci kaza: 1 ölü, 4 yaralı

Asayiş Yayın: 31 Mart 2023 - Cuma - Güncelleme: 31.03.2023 12:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman’da yağış sonrası kayganlaşan yolda kontrolden çıkan TIR, karşı yönde seyir halinde olan minibüs ile çarpıştı. Meydana gelen kazada minibüs şoförü olay yerinde hayatını kaybederken 4 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, Batman- Siirt Karayolu Beşiri ilçe çıkışında meydana geldi. Batman’dan Siirt istikametine doğru giden 72 AAU 985 plakalı TIR, yağış sonrası kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan TIR, karşı yönden seyir halinde bulunan Halit Alpaslan yönetimindeki 72 DY 401 plakalı minibüs ile çarpıştı. Meydana gelen kazada 26 yaşındaki minibüs şoförü Halit Alpaslan olay yerinde hayatını kaybetti. Çevrede bulunan diğer araç sürücülerinin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda sağlık ekibi, itfaiye ve jandarma sevk etti. Minibüste yaralı olarak sıkışan 4 kişi ise itfaiye ekipleri tarafından bulundukları yerden çıkarıldı. Yaralılar kaza yerinde yapılan ilk müdahale ardından ambulanslarla Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.