Sertkan ve Uyanık çiftinin görkemli düğünü

Sertkan ve Uyanık çiftinin görkemli düğünü

Yaşam Yayın: 22 Ekim 2023 - Pazar - Güncelleme: 22.10.2023 16:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Gazeteciler dernek başkanı, Eski Gazeteci ve İluh devlet hastanesi Güvenlik amiri  Salih Uyanık' ın  oğlu Mimar,Selman Uyanık, Residans düğün salonunda gerçekleştirilen görkemli düğünle, hayatını Miray Sertkan  ile birleştirdi.
Düğüne,  Damadın Amcası Mahfuz Uyanık, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir , Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylani  , Kanaat önderi Faris Özdemir , STK temsilcileri, iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı. 
Salona müzik eşliğinde gelen gelin ve damadın muhteşem dansına dost ve akrabaları da eşlik ederek mutluluklarına ortak oldular. Residans düğün salonunda son zamanların en güzel düğünlerinden biri ifa edilirken, rüya gibi bir atmosferde bir araya gelen konuklar müzik eşliğinde halay çekerek düğüne renk kattılar. 
Damadın babası Salih Uyanık misafirleri kapıda karşılayıp konuklarıyla yakından ilgilendi.Biz de genç çifti tebrik eder, ömür boyu mutluluklar dileriz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.