6.ŞUBAT DEPREMİNDE HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN MEVlİD-İ ŞERİF OKUTULDU

Batman’da asrın felaketi olarak nitelendirilen ve 6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde hayatını kaybedenler için Kudret Camisinde Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu, dua edildi.

Yaşam Yayın: 06 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 06.02.2024 16:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

Batman Kudret camisinde Düzenlenen Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif programa Batman Valisi Ekrem Canalp,Ak parti İl başkanı Akif Gür, kamu kurum Müdürleri yanı sıra çok sayıda Emniyet mensubu ve vatandaş katıldı.

 

Asrın felaketi olarak nitelendirilen ve 6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş merkezli 11 il de meydana gelen depremlerde hayatını kaybedenler için önce Kur’an-ı Kerim okundu ardından Mevlid-i Şerif okundu, ve dua edildi.

 

Program sonrası konuşan Batman Valisi Ekrem Canalp, 6 Şubat ‘ta 11 ilde yaşanan depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diledi.

 

Milletleri millet yapan şeyin zor zamanlarda birlik ve beraberlikleri olduğunu söyleyen Canalp, 6 Şubatta meydana gelen depremlerde millet olarak afetlere karşı nasıl bir araya gelindiğinin en güzel örneğinin gösterildiğini belirtti.

 

“Dünya tarihinde belki de böyle büyük bir afet çok nadir yaşanmıştır. Ama millet olarak, devlet olarak çok güzel bir dayanışma örneği sergiledik ve yaralarımızı sardık, sarıyoruz. Bugün de tüm yurtta mevlitler okunuyor. Hoca efendilerimiz Kur’an-ı Kerimler okudular, dualar ettiler.” diyen Canalp, bir daha böyle afetler ve musibetlerin yaşanmaması temennisinde bulundu.

Düzenlenen programın  sonunda Cami havlusunda vatandaşlara kandil simisi ve lokum ikramında bulundu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.