Nasıroğlu ‘Millet olarak ders çıkarmalıyız’

Nasıroğlu ‘Millet olarak ders çıkarmalıyız’

Siyaset Yayın: 06 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 06.02.2024 14:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, asrın felaketi olarak anılan 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin 1. yılında  bir mesaj yayımladı.

Nasıroğlu, mesajında depremde hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına sabır diledi. Nasıroğlu, "Millet olarak kara gecelerimizden birini yaşadığımız ve acı kayıplar verdiğimiz depremin üzerinden bir yıl geçti.  Yaşadığımız acı felaketin tekrarlanmamasını  rabbimden niyaz ediyorum. Bize düşen bu acı felaketi hiçbir zaman unutmamak ve millet olarak bundan ders çıkararak yapılarımızı daha sağlıklı bir şekilde inşa etmektir" dedi.

‘BÖLGEYİ AYAĞA KALDIRMAK İÇİN VAR GÜCÜYLE ÇALIŞTIK’

Ülkeyi yasa boğan depremin ardından sosyal dayanışmanın ve birbirine bağlılığın en güzel örneğini milletçe sergilediklerini belirten Nasıroğlu, şu ifadelere yer verdi: "İzlerini hala taşıdığımız depremin anısına sevdiklerimize daha sıkı sarılıyor, yaralarımızı her daim daha hızlı sarmanın gururunu birlikte yaşıyoruz. Hükümetimiz depremin ilk anından itibaren tüm imkanlarıyla bölgeyi ayağa kaldırmak için var gücüyle çalıştı. Geçmişte olduğu gibi her zaman tüm zorlukları birbirimize kenetlenerek aştık ve aşmaya da devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı rahmetle yad ediyor; ailelerine ve milletimize sabır diliyorum. Böyle acıların ülkemizde ve dünyada bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.