Vali Canalp Petrolkent sakinlerini dinledi

Vali Canalp Petrolkent sakinlerini dinledi

Gündem Yayın: 03 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 03.08.2023 14:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in “Yerinde İletişim, Yerinde Çözüm” mottosuyla başlattığı Mahalle Buluşmaları’nın yedincisi Petrolkent Mahallesi’nde gerçekleşti.

Seyit Bilal Taziyeevi’nde gerçekleşen Mahalle Buluşmasına Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, belediye başkan yardımcıları, belediye birim müdürleri, kamu kurum müdürleri, mahalle sakinleri ve Mahalle Muhtarı Şükrü Aydın katıldı. Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, altyapı, üstyapı, imar, ulaşım, eğitim ve sağlık gibi konularla ilgili olarak mahalle sakinlerinden gelen taleplerin çözüme kavuşturulması için ilgili birim amirlerine talimat verdi.

PARK VE BAHÇELERDE KAMERA SİSTEMİ ENTEGRE EDİLİYOR

Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Alperen Göktaş, son bir yıl içerisinde hayata geçirmiş oldukları tüm parklarda kamera sistemini entegre ettiklerini söyledi. Göktaş: “Bundan sonra da yapılacak tüm parklara da kamera sistemi entegre edilecek. Aynı zamanda, daha önce de yapılmış parklarla alakalı Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzün bir çalışması mevcut. Eksiklikleri giderilerek tüm parklarımıza inşallah, en kısa sürede kamera sistemini entegre edeceğiz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.