İL BAŞKANI GÜR, 15 TEMMUZ HAİN DARBE GİRİŞİMİYLE İLGİLİ MESAJ YAYIMLADI

İL BAŞKANI GÜR, 15 TEMMUZ HAİN DARBE GİRİŞİMİYLE İLGİLİ MESAJ YAYIMLADI

Siyaset Yayın: 14 Temmuz 2023 - Cuma - Güncelleme: 14.07.2023 18:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

AK Parti Batman İl Başkanı Abdullah Akif Gür, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 7. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Gür mesajında, “15 Temmuz 2016 tarihinde ordumuzun içerisinde sinsice örgütlenmiş olan hain terör örgütünün mensupları vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğüne, hukuk devletine, vatandaşın huzur ve sükununu bozmaya yönelik savaş uçakları, helikopter ve tanklarla kanlı bir darbe girişiminde bulunmuşlardır. Milletimizin üzerinde oynanan karanlık oyunlar insanlık tarihine kara leke olarak geçmiştir. “Tarih boyunca istiklal ve istikbaline kastedenleri üstün bir kahramanlıkla bertaraf eden aziz milletimiz, 15 Temmuz 2016’da hürriyet ve istiklal sevdasına sadakat sınavından her zaman olduğu gibi yine alnının akıyla ve büyük bir gururla çıkmıştır.  Aziz milletimiz 15 Temmuz gecesi tankların önüne yatarak, göğsünü mermilere siper ederek destansı bir direniş göstermiştir. Milletimizin vatanseverliği ve kahramanlığı ile tarihe altın harflerle yazdığı 15 Temmuz 2016 günü şanlı bir demokrasi zaferidir. Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin ve milletimizin bekası için canlarını hiçe sayarak şahadete eren şehitlerimizi, gazilerimizi ve cümle vatanseverleri minnetle ve şükranla anıyorum”dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.