İŞ İNSANI YURTTAŞ, MARKA LİMANI MEDYA GRUBUNU ZİYARET ETTİ

İŞ İNSANI YURTTAŞ, MARKA LİMANI MEDYA GRUBUNU ZİYARET ETTİ

Gündem Yayın: 30 Eylül 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 30.09.2023 11:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Takip EtGoogle News

 

İş İnsanı Aydın Yurttaş, Marka Limanı, Olay Gazetesi ve Yurttaş Post Gazetesi kurucusu Bulut Kutlu, Aser Gül ve Haber Müdürü Şehmus Ustabaşıyı ziyaret etti.

 

Ziyarette Batman’ın gündemini değerlendiren Aydın Yurttaş, Batman’ın büyümesi ve kalkınması için her zaman ellerinden geleni yatırımları yapacaklarının altını çizdi.

 

Batman’da birçok başarılı projeye imza atan İş İnsanı Yurttaş, Batman çıkışında yapımı devam eden Auto medikal Center sitesini Otoyurt projesine dahil ettiklerini söyledi.

 

Yurttaş: “Yapımına devam ettiğimiz ve bitmekte olan projemiz, auto medikal center sitesi (sanayi sitesi) mülk sahipleri ile alınan ortak karar sonucu Otoyurt projesine dahil edilmiştir. Böylelikle yapımız Otoyurt-2 galeri sitesi olarak kullanılmaya karar verişmiştir. Alınan bu kararın Batman halkımıza ve mülk sahiplerimize hayırlı olmasını diliyoruz  ayrıca Batman’ın kalkınması gelişmesi için projelere ve yatırmalara devam edeceğiz ” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.