KIRMIZI ET FİYATI DURDURULAMIYOR

KIRMIZI ET FİYATI DURDURULAMIYOR

Ekonomi Yayın: 18 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 18.04.2024 15:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

Batman'ın 58 yıldır kırmızı et ihtiyacını karşılayan Raman Kasabı, her geçen gün kırmızı etin etiket fiyatının değiştiğini söyleyerek bir yandan  alım gücünün  düştüğünü diğer yandan ise lokantalarında kara kara düşündüklerini söyledi.

 

Meydan Mahallesinde dededen kalma mesleğini sürdüren kentin en eski kasabı Raman, her geçen gün kırmızı etin yükseldiğini söylüyor. Ete zam yapılmaması için çağrıda bulunan Raman Kasabı İşletmecisi Veysi Ekdi “Çeyrek asırdır kırmızı et satışı yapıyoruz. Büyükbaş hayvanlar veteriner kontrolünde hijyenik ortamda kesiliyor. Son günlerde et fiyatında artış bir türlü önüne geçilemiyor. Süt danası kemiksiz kilosu 500 lira, kuzu but 460 lira, kuzu pirzola 460 lira, kuzu kol 450 lira Dana Kemikli 430 lira olarak şuan fiyatlar maalesef vatandaşın alım gücü düştü, inanın artı bizden et alan Lokantacılara artan et fiyatını söylemeye çekinir duruma geldik. İnşallah bu fiyatlar yükselmez ve düşer Biz Batmanlı kasaplar olarak zamma karşıyız” dedi.

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.