İl Başkanı Çetin: ‘’Yalnız değilsiniz’’

İl Başkanı Çetin: ‘’Yalnız değilsiniz’’

Siyaset Yayın: 21 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 21.11.2023 14:13:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Önceki gece Batman’da yaşanan sel felaketinde sahaya inen Milliyetçi Hareket Partisi, sabahın ilk ışıklarından itibaren vatandaşların imdadına koştu.

Parti teşkilatı ve bizzat İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, mağduriyet yaşayan vatandaşlara koşarak herkes tek tek ilgilendi. Sel felaketinden etkilenen vatandaşların istek ve taleplerini mağduriyetin yaşandığı noktalarda bire bir gözlemleyen Çetin ve ekibi, yapılması gerekenler hususunda da harekete geçilmesine de katkı sağladı. Yaşanan felaketten büyük üzüntü duyduklarını ifade eden MHP İl Başkanı Çetin: ‘’Tüm şehir olarak elim bir olay yaşadık, vefat edenlere başsağlığı yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Ancak bu felaketi, birkaç aile veya kişi yaşamadı. Hepimiz yaşadık ve yine yaraları hep beraber saracağız. Yalnız değilsiniz. İyi günde de kötü günde de parti olarak hep yanınızdayız ve olmaya da devam edeceğiz.’’ diyerek, birlik ve paylaşım mesajları verdi. İlk anlardan itibaren halkın yanında olan Çetin ve ekibinin bu çabaları, vatandaşlar tarafında da taktirle karşılandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.