SKODA SERVİSİ BATMAN’DA AÇILIYOR

SKODA SERVİSİ BATMAN’DA AÇILIYOR

Ekonomi Yayın: 21 Haziran 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 21.06.2023 14:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman ve Ankara’da yaptıkları başarılı projelerle adından söz ettiren Güney Otomotiv, bir yeniliğe daha imza attı. 
Türkiye’nin 4 bir yanında gıda, inşaat, toplu yemek ve otomotiv sektöründe başarılı çalışmalara imza atan, binin üzerinde kişiye iş imkânı sağlayan, Batmanlı sevilen iş insan Güney Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Murat Güney Skoda Servis ve Yedek Parça Hizmetini de Batman ve bölge halkına kazandırdı. Murat Güney tarafından 16 yıl önce Batman’a kazandırılan Güney Otomotiv Volkswagen yetkili servisi yeni bir vizyon ve tecrübeli kadrosuyla hizmet ağını genişleterek bünyesine Skoda servis hizmetini de aldı.
BATMANLILAR 4 GÖZLE BEKLİYORDU
Batman’lıların dört gözle beklediği Skoda servis hizmeti önümüzdeki günlerde başlayacak. Bölge’de Volkswagen servisini ilk Batman’da açan iş adamları arasında yer alan Murat Güney Batman’a yeni yatırımlarında müjdesini vermiş oldu. 
YENİLENEN KADRO VİZYONUYLA HİZMET
16. yaşını kutlayan Güney otomotiv Batman ve bölge halkına Skoda markasının servisiyle yeni bir hizmet başlattı.  Güney Otomotiv Genel Müdürü Hüseyin Güney ile servis Müdürü Birol Caner Skoda servis hizmetinin çok yakında başlayacağını belirterek müjdeyi Batmanlılara verdi. 
Skoda servis hizmeti için artık başka şehirlere gitmeye gerek kalmadığını belirten Güney ve Caner açılıştan sonra büyük Skoda kampanyası düzenleneceğini sözlerine ekledi. Güney Otomotiv’de elektrik şarj istasyonu da çok yakında faaliyete girecek. Yep yeni kadroyla Hem Volkswagen ve Skoda servis gücünü bileştirdiklerini açıklayan Güney yeni yılda yeni bir plazada hem servis hemde satış hizmetinin de başlayacağını belirterek sözlerini noktaladılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.