ÇARŞI PAZARI GEZEN RAMANLI, PROJELERİNİ ANLATIYOR

ÇARŞI PAZARI GEZEN RAMANLI, PROJELERİNİ ANLATIYOR

Siyaset Yayın: 29 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 29.03.2024 15:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

 

Seçime sayılı günler kala çalışmalarını yoğunlaştıran Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, tek amaçlarının halka hizmet olduğunu belirterek, belediyenin halkın hizmetine amade olacağını söylüyor.

 

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, seçim kampanyasına ara vermeden devam ediyor. Ramanlı, Batman ana arterlerden olan Turgut Özal Bulvarı’nda esnaf ve halkla bir araya geldi. Esnaf ve halkın taleplerini dinleyen Ramanlı, projelerini tanıttı ve gelen soruları cevapladı.

Kenar mahalle kavramını ortadan kaldıracağız

Cudi Mahallesi semt pazarında alışveriş yapan halk ve esnafla bir araya gelen Ramanlı, sorun ve taleplerini dinleyerek çözüm ve projelerini anlattı. Çocuklarla yakından ilgilenen Ramanlı, şeker dağıtarak samimi bir atmosfer oluşturdu.

Açıklamasında Ramanlı, “Cudi Mahallesinde semt pazarını ziyaret ettik. Biz memleketimizin her mahallesine eşit mesafedeyiz. Zenginliği de her mahallemize eşit bir şekilde pay edeceğiz. Kenar mahalle kavramını ortadan kaldıracağız.” dedi.

Hizmet odaklı atılımlarını anlattı

Ramanlı, teravih namazı sonrası kıraathane ve çayevlerini ziyaret ederek gençlere projelerini anlattı. Halkla doğrudan iletişim kurmayı ve halka dokunmayı başaran Ramanlı, halkın sorunlarına ve yapılacak projeleri, sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına çözüm üretecek hizmet odaklı atılımlarını anlattı. Ramanlı, halkla ve gençlerle diyalogunda, toplumun birlik ve beraberliğini vurgulayarak inanç, dil ve hizmet üzerine temel prensiplerini aktardı.

Ramanlı, mahallelerin, sokakların ve meydanların hizmete muhtaç olduğunu ve tek amaçlarının halka hizmet olduğunu belirterek, belediye olarak halkın hizmetine amade olacaklarını ifade etti. Ramanlı, “Belediye başkanı olduğumuzda halkımıza çok güzel sosyal tesisler inşa edeceğiz. Batmanlılara farklı vakit geçirme alanları oluşturacağız.” diye konuştu.

 

“Dil ve Kültürel Değerlere Sahip Çıkacağız”

 Ramanlı, dilin ve kültürel değerlerin korunması ve yaşatılmasının önemine vurgu yaparak, çocukların anadilleriyle eğitim almalarını sağlayacaklarını ve toplumun tarihine, dil ve kültürel değerlerine sahip çıkacaklarını belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.