Ramanlı'dan Kürt meselesi açıklaması

Ramanlı'dan Kürt meselesi açıklaması

Siyaset Yayın: 17 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 17.12.2023 14:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Takip EtGoogle News

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı Kürt Çalışmaları Merkezi tarafından Ankara'da düzenlenen "Kürt Meselesi: Algılar, Beklentiler, Tutumlar" programına katıldı.

Toplantı sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Ramanlı, şu ifadelere yer verdi: “Bugün Ankara'da Kürt Çalışmaları Merkezi'nin ‘Kürt Meselesi: Algılar, Beklentiler, Tutumlar’ programa katıldık. Paylaşılan kamuoyu araştırmalarına göre Kürtler kendini Müslüman, özgürlükçü ve dindar olarak tanımlıyor. Aynı zamanda araştırma sonuçlarına göre Kürtlük, Kürtlüğü sahiplenen, mazlum ve mücadeleci demek. Türk toplumunun Kürt ve Kürt Meselesi algısı hakkında dikkat çekici verilere rast geldik. Türkler’de anadil talepleri anlamlı görülüyor. Kürt meselesinde bugün çözüme dünden daha yakın olduğumuz kanaatimiz pekişti.

@ruhavive ekibine emekleri için teşekkür ediyorum.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.