PETROLSPOR’UN SAĞLIK SPONSORU MEDICAL POINT

PETROLSPOR’UN SAĞLIK SPONSORU MEDICAL POINT

Spor Yayın: 19 Temmuz 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 19.07.2023 15:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

Türkiye Petrolleri (TP) Batman Petrolspor ve Medical Point Hastanesi, yeni sezonda Sağlık Sponsorluğu Anlaşması İmzaladı.

 

Sağlık sektörünün önde gelen kuruluşlarından Medical Point Hastanesi, Türkiye Petrolleri (TP) Batman Petrolspor Futbol Kulübü ile sağlık sponsorluğu anlaşması imzaladı.

İmzalanan protokole göre, Medical Point Hastanesi, kulübün futbolcularına düzenli sağlık taramaları, spor yaralanmaları tedavisi ve rehabilitasyonu gibi hizmetler sunacak. Ayrıca, kulübün yönetimi ve birinci derece akrabaları da hastanenin geniş kapsamlı sağlık hizmetlerinden faydalanabilecek.

 

İmza töreninde konuşan Türkiye Petrolleri (TP) Batman Petrolspor Futbol Kulüp Başkanı Mustafa Demir: "Medical Point Hastaneler Grubu ile gerçekleştirdiğimiz bu anlaşma, kulübümüzün sağlık alanındaki taahhütlerini güçlendirecek ve futbolcularımızın, personelimizin ve taraftarlarımızın sağlık ihtiyaçlarını karşılamada bize önemli bir destek sağlayacak. Medical Point Hastaneler Grubu ile yapılan bu anlaşmanın, Türkiye Petrolleri (TP) Batman Petrolspor’un başarısında etkili olacağından eminim, kendilerine tekrar teşekkür ederim." dedi.

Batman Medical Point Hastanesi Genel Müdürü Yavuz Selim Baş ise konuyla ilgili olarak, "TPAO Batman Petrolspor ile sağlık sponsorluğu anlaşması yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Şehrimiz için bu denli önemli bir yere sahip olan (TP) Batman Petrol sporumuza, yine şehrimizin ilk özel hastanesi ile iş birliği yapması bu önemi daha da pekiştirmektedir.

taraftarlarına yeni sezonda üstün başarılar diliyoruz." şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.