7 taziyeevi genel bakıma alındı

7 taziyeevi genel bakıma alındı

Gündem Yayın: 12 Nisan 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 12.04.2023 13:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, taziyeevlerinde bakım ve onarım çalışmaları yapıyor.

İluh Taziyeevi, Hürriyet Taziyeevi, Pınarbaşı Taziyeevi, Şeyh Hüseyin Taziyeevi, Çay Mahallesi Mala Şînê Taziyeevi, Beşevler ve Hilal Mahallesi Taziyeevleri başta olmak üzere tüm taziyeevlerinde genel bakım çalışmaları başladı.

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp'in talimatıyla Batman genelinde bulunan 46 taziyeevinde; ücretsiz yemek, çay ve su dağıtımı yapan, elektrik ve doğalgaz faturalarını ödeyen Mezarlıklar Müdürlüğü; mahalle muhtarları, cami ve taziyeevi sorumlularının istek ve önerilerini de değerlendirdi.

Tazieevlerinde yapılan tadilatta genel olarak; su tesisatının yenilenmesi, elektrik aksamının düzenlenmesi, deforme olan fayansların yenilenmesi, iç ve dış boya işleri, çatı izolasyon işleri, ihata duvarı, ek bina inşaatı ile genel dış cephe çalışması yapıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.