HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu: Seçim birinci turda bitecek

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu: Seçim birinci turda bitecek

Siyaset Yayın: 30 Nisan 2023 - Pazar - Güncelleme: 30.04.2023 16:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman’da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Batman milletvekili adayı Serkan Ramanlı ve AK Parti İl Başkanlığının seçim lokallerini ziyaret etti.

Batman milletvekili adayı Serkan Ramanlı’nın seçim lokalini ziyaret eden Yapıcıoğlu, burada partilerle bir araya geldi, vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra beraberindekilerle birlikte AK Parti İl Başkanlığının seçim lokalini ziyaret eden Yapıcıoğlu, burada yoğun bir ilgiyle karşılandı. Buradaki ziyarette bir konuşma yapan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, seçime çok kısa bir zaman kaldığını, bu seçimin önümüzdeki on yılları etkileyecek bir seçim olacağını söyledi.

‘EN AZ 3 VEKİL MECLİSE GÖNDERECEĞİZ’

Hedeflerinin Batman’da en az 3 milletvekilini meclise göndermek olduğunu belirten Yapıcıoğlu, “Çıtayı bunun altına düşürmeyeceğiz. Hatta bazıları için ulaşılamaz bir hedef olarak görülebilir. Bazıları kendi hedeflerini çok büyük gösterip buradaki topluluğun çalışmalarını küçümseyebilirler. Ama ben inanıyorum. Batman daha önce yaptı. 2007 seçimlerinde yaptı. 2007 seçimlerinde Batman’ın 4 milletvekili vardı. Batman’ın 4 milletvekilinden az kalsın 3’ünü gönderiyordu. Az oy farkıyla iki oldu ama ben inanıyorum ki bu sefer 3’ü göndermek o zamana göre çok daha kolay. Bunu başarabileceğimize inanıyorum.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.