500 ÇOCUK SÜNNET EDİLDİ

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp ve eşi Ayten Canalp’ın katılımıyla Güngör Palas Düğün Salonu’nda 500 çocuk için 'Toplu Sünnet Şöleni’nde sünnet edildi.

Yaşam Yayın: 04 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 04.03.2024 16:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

 

Batman Belediyesi tarafından düzenlenen 'Toplu Sünnet Şöleni Güngör palas düğün salonunda yapıldı.

Etkinliğe Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, eşi Ayten Canalp, yanı sıra sünnet edilecek çocuklar ve aileleri katıldı.

Düzenlenen etkinlikte sünnet edilen 500 çocuk palyaço gösterileri ve müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

“SOSYAL DEVLET DEMEK HER KESİME YARDIM ETMEK DEMEKTİR”

Programda konuşan Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp," Anayasamızda ifade edildiği şekilde, biz sosyal devletiz. Sosyal devlet demek, toplumda ihtiyaç sahibi olan herkesin yardımına koşan devlet demektir.

Bu gün burada Evlatlarımızın toplu sünnet şöleninde sizlerle beraberiz. Allah hepsi için hayırlı mübarek eylesin. Bu, bütün erkeklerin hayatında en kritik en anlamlı zamanlarından bir tanesidir. Bu anlamlı zamanı sizler için özelleştirebildiysek ne mutlu bize" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.