‘Amacım hizmet siyaseti’

‘Amacım hizmet siyaseti’

Gündem Yayın: 30 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 30.11.2023 14:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

AK Partide başlayan yerel seçim sürecinde Hasankeyf Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan iş insanı Bahattin Akman, yerel ve ulusal basınla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Basın mensupları ile kahvaltıda buluşan Akman, Hasankeyf belediye başkanlığına neden talip olduğunu anlattı. Hasankeyf için hayallerinin olduğunun altını çizen Akman, yapmayı planladığı projelerden bahsederken amacının hizmet siyaseti olduğunu vurguladı.

‘DAHA GÜZEL BİR HASANKEYF’

2007 yılında AK Parti'de siyasete başladığını söyleyen iş insanı Akman, 2008 yılında Merkez ilçe teşkilat başkanlığı, 2012 yılında ekonomiden sorumlu il başkan yardımcılığı, SKM başkan yardımcılığı ve 2014 yılında Batman Belediyesi Meclis Üyeliği yaptığını belirterek, Hasankeyf'in daha yaşanabilir ve daha güzel bir kent olması için hizmet etme arzusuyla 'Bismillah' diyerek yola çıktığını söyledi.

‘TÜM KESİMİ KUCAKLAYACAĞIZ’

AK Partinin kuruluşundan bu yana aktif siyasetin içinde yer aldığını ifade eden Bahattin Akman, siyasi hayatı boyunca hangi partiden olursa olsun herkese eşit mesafede bulunduğunu söyleyerek, aday olması ve seçilmesi durumunda toplumun tüm kesimlerini kucaklayarak iş birliği ve dayanışma içinde olacağını ifade etti. Hasankeyf'in köklü tarihine, kültürel mirasına hizmet etmek için şeffaflık ve katılımcılık ilklerine dayalı bir yönetim anlayışıyla eser siyaseti yapacağını söyleyen Bahattin Akman, Hasankeyf'i daha da büyütecek, daha da güzelleştirecek ve gelecek nesillere daha iyi bir miras bırakacak projelerle ve AK Partinin değerlerine uygun bir şekilde yöneteceğimden kimsenin şüphesi olmasın dedi. Hasankeyf'e daha iyi bir gelecek inşa etmek yolunda Ankara'nın desteğine ve Hasankeyflilerin güvenine ihtiyacı olduğunu söyleyen Akman, şehri yönetirken istişare kültürüne önem vereceğini, hemşerilerimin görüşlerinin, önerilerinin kendisi için yol gösterici olacağını belirtti. Akman, tüm aday adaylarına seçim sürecinde başarılar diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.