Hamidi ve Çelik ailelerinin düğünü görkemli oldu

Siyaset, iş dünyası ve medya görkemli düğünde buluştu

Yaşam Yayın: 23 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 23.06.2023 13:57:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman’ın en köklü ailelerinden Hamidi ailesi mensuplarından İrfan Hamidi’nin öğretmen olan biricik kızı Rabia ile duayen gazeteci M. Kemal Çelik’in avukat oğlu Emre Çelik, önceki gün Güngör Palas düğün salonunda gerçekleştirilen görkemli düğün ile dünya evine girdiler. Siyasetçi, iş dünyası ve basın camiasının bir araya geldiği muhteşem düğüne her kesimden katılım oldu.

18. Dönem Batman Millletvekili Kudbettin Hamidi, 22. 23. Ve 26. Dönem Batman Millletvekili Ataullah Hamidi, 22 ve 23. Dönem Batman Milletvekili Faris Özdemir, Baro Başkanı Av. Erkan Şenses, Batman Belediyesi eski başkanı Hüseyin Kalkan, Hayrettin Hamidi, Şerafettin Hamidi, Fahrettin Hamidi ve Bedrettin Çelik’in nikah şahitliğini üstlendiği düğünde davetliler gönüllerince eğlenme imkanı buldular.

DAVETLİLERE TEŞEKKÜR..

Davetlilerin bir hayli yoğun olduğu düğünde Hamidi ve Çelik aileleri misafirlerle yakından ilgilenirken, düğüne katılan davetlilerin ise memnuniyeti gözlerden kaçmadı.

Düğüne gelen tüm davetlilere teşekkürlerini sunan Hamidi ve Çelik aileleri, ‘Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan, sevincimizi paylaşan tüm dostlarımıza teşekkürü bir borç biliriz’ şeklinde konuşarak kısa da olsa duygularını dile getirdiler.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.