YAPICIOĞLU,” AKSA TUFANININ ÜZERİNDEN TAM 169 GÜN GEÇTİ”

Yapıcıoğlu, AKSA tufanının üzerinden tam 169 gün geçti. Halepçe'yi, Dersim, Zilan'ı yaşayan Kürtler, herkesten fazla Gazze'ye sahip çıkmalıdır,

Siyaset Yayın: 24 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 24.03.2024 20:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

Hüda Par Batman İl teşkilatı tarafından düzenlenen büyük seçim mitingi, Kültür Mahallesinde gerçekleşti.

Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Batman Belediye Başkan Adayı ve Milletvekili Serkan Ramanlı, İl Başkanı Davut Şahin, ilçe belediye başkan adaylarının katıldığı miting, kuran'ı merim tilaveti ile başladı. Başkan Adayı Serkan Ramanlı “Yapacağımız tesislerle  rahat bir ortamda nefes alabileceğiniz yerlerde çalışmak isteyen gençlere iş imkanı sağlayacağız. Bizler için Tilmerç Mahallesi ne kadar önemli ise İpragaz da o kadar önemlidir. Geçmişte huzur ortamını bozanlara artık o fırsatı vermeyeceğiz. Artık birlik ve beraberliğimiz bozanları bir kenara atacağız. Kimse kardeşliğimizi bozamaz artık kardeşliğimizi tadını ve birliğimizin tadını alacağız ve bunun semeresini de 31 Mart'ta alacağız” dedi.

 

RAMANLI’YA DESTEK İSTEDİ

 

Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu ise “AKSA tufanının üzerinden tam 169 gün geçti. Halepçe'yi, Dersim, Zilan'ı yaşayan Kürtler, herkesten fazla Gazze'ye sahip çıkmalıdır. Yeni yüzyılda çözülmesi gereken en önemli meselelerden biri Kürt meselesidir. Türk solunu meclise taşıyanlar, Hüda Par’dan rahatsız oldu. İşte size hizmet edecek ve anadilini savunacak aday” diyerek Batman Belediye Başkan Adayı Ramanlı’ya destek istedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.