ABDULLAH AYDEMİR AK PARTİ’DEN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU

AK Parti il ve ilçe teşkilatlarında 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için hareketlilik hız kazandı. Seçim takvimin netleşmesinin ardından Abdullah Aydemir,Sason Belediyesi için aday adayı başvuru dosyasını ilçe teşkilatına sundu.

Siyaset Yayın: 22 Kasım 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 22.11.2023 10:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

 

 

AK Parti’den Sason Belediye Başkan aday adaylığı için başvurusunu yapan genç girişimci Abdullah Aydemir , “31 Mart’a yapılacak olan yerel yönetimler seçiminde bu bölgede doğup büyüyen bu bölgenin bir evladı olarak vefa borcumu Sason’da ödemek istiyorum. Bunu da Sason halkına hizmet ederek yapmak istiyorum. Bu vesile ile Sason İlçe Belediye Başkanlığı’na aday adaylık başvurusunda bulundum. Yerel yönetimler bir bayrak yarışıdır ve bu yarış partimizde demokratik bir olgunluk içerisinde sonuçlanacaktır. Aday adaylığım sürecinde tüm dava arkadaşlarımın ve Sasonlu hemşerilerimin desteklerini bekliyorum Sason Halkına Hizmet, Gönül Belediyeciliği Yakışır Hayırlı olması dileğiyle .” dedi.

 

Özgeçmiş ise şöyle

Abdullah Aydemir ,” ben 1992 Sason doğumluyum, ilk ve orta öğretimimi Sason yatılı ilköğretim bölge okulunda okudum,

Ayrıca Liseyi batman Anadolu imam hatip lisesinde okudum,

2016 yılında Harran üniversitesi ilahiyat fakültesinde mezun oldum. 1 yıla yakın kuran kursu hocalığı yaptım, Akabinde 2 yıl öğretmenlik yaptım, Hali hazırda market ve kafe işletiyorum ve 40 yakın çalışanım bulunmakta,” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.