VALİ EKREM CANALP SANAYİ KAVŞAĞI BAĞLANTI YOLU AÇILIŞINI YAPTI

VALİ EKREM CANALP SANAYİ KAVŞAĞI BAĞLANTI YOLU AÇILIŞINI YAPTI

Ekonomi Yayın: 23 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 23.02.2024 14:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

Gültepe mahallesi Küçük Sanayi Sitesi karşısında açılan 510 metre uzunluğunda ve 25 metre genişliğindeki Zafer Caddesi, bölünmüş yolun Sanayi Kavşağına bağlantı yolu hizmete açıldı.

Açılışa Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp'  Batman Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Birim Amirleri  , Kamu Kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını Batman Valisi ve Belediye başkan vekili Ekrem Canalp Yaptı.Vali Canalp “Batmanımızın ulaşım problemlerinin çözümü için yapmış olduğumuz adımlardan bir tanesinin daha açılış döneminde sizlerle beraber olmaktan onur duyuyoruz. Burada yapmış olduğumuz bu yeni yol bağlantı yol çalışması ile batmanımızın ana kavşağında bulunan trafik yoğunluğuna bir çözüm üretmeyi amaçladık ve bu çerçeveyi içerisinde de alternatif bir güzergâh paralel bir yol açmak suretiyle de bu ana kavşak gibi problemi Hafifletmeyi amaçlıyoruz, ”dedi.

Konuşmasını ardından açılış yapıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.