“İSTİFA ETMEDİ, İHRAÇ EDİLDİ”

“İSTİFA ETMEDİ, İHRAÇ EDİLDİ”

Siyaset Yayın: 27 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 27.02.2024 10:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Yeniden Refah Partisi Batman İl Başkanlığı, AK Parti’ye istifa edip, geçtiğini kamuoyuyla paylaşan önceki ilçe Başkanı Musa Altuner’in daha önce görevden alındığını açıkladı. 
Yeniden Refah Partisi Basın biriminden yapılan açıklamada şunlara değinildi; “Bir yıl önce atama ile görevlendirilen Kozluk İlçe Başkanlığına getirilen Musa Altuner’in bu zaman diliminde görevini yerine getirmediği ve parti çalışmalarına gerekli ehemmiyeti vermediği gerekçesiyle 25 gün önce ilçe teşkilatı fesh edildi ve görevden el çektirilip ihraç edilmiştir. Hemen iki gün içinde Kozluk ilçe başkanlığına da iş insanı Mehmet Balcı atanmış olup, 27 kişiyle yönetimini kurmuştur. AKP Batman il teşkilatı bu durumu bir basariymiş gibi gösterip, basına yansıtmaya çalışması tükenmişliğin, çaresizliğin ve aciziyetin itirafıdır. Artık artıklarımızda muhtaç duruma düştüklerine göre demek ki durum vahim. 
Ne yapsanız boş, her şeyin bir miadı vardır. Vakit tamam. Söz konusu teşkilatı fesh edilen fail Basına yansıtıldığı gibi partimizden istifa edip AKP ye geçmemiştir. Teşkilatı fesh edilmiş olarak görevden alınıp ihraç edilmiştir.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.