Ücretsiz yüzme dersi ile çocuklar güvende

Ücretsiz yüzme dersi ile çocuklar güvende

Gündem Yayın: 06 Temmuz 2023 - Perşembe - Güncelleme: 06.07.2023 17:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp'in talimatıyla çocuklara ücretsiz yüzme dersi verilen havuzlar kuruldu.

Çocukların yüzme öğrenmesi ve tehlikeli sularda yüzmelerinin önüne geçilmesi için portatif yüzme havuzları kurdu. Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Batman Belediyesi tarafından verilen ücretsiz yüzme kurslarında çocuklar hem serinlemenin tadını çıkarırken hem de profesyonel yüzme eğitmenleri tarafından yüzme eğitimi alıyor.

11 PORTATİF YÜZME HAVUZLARI KURULDU

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Batman Merkez'de 6 ve ilçelerde de 5 adet olmak üzere 11 farklı noktada ve Batman Belediyesi Spor Kompleksi'nde çocuklara ücretsiz olarak verilen yüzme eğitimleri yaz boyunca devam edecek. Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Çamlıtepe Mahallesi’nde düzenlenen 5. Mahalle Buluşması’nda çocukları ve velileri portatif havuzlar konusunda bilgilendirdi. Çocukların sulama kanalı, gölet, baraj ve benzeri yerlere gitmelerine gerek olmadığını, ücretsiz olan bu havuzlarda hem eğlenip hem de yüzme öğrenebileceklerinin altını çizdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.