Gönüllü berberler deprem bölgesinde

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Umut Kervanı Vakfı aracılığıyla gönüllü berber esnafından oluşan bir ekiple Adıyaman’da depremzedelere ücretsiz hizmet verdi.

Gündem Yayın: 02 Mart 2023 - Perşembe - Güncelleme: 02.03.2023 14:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası, berber esnafı ile yaptığı istişareler sonrasında Batman’a gelen depremzedelere iş yerlerinde ücretsiz hizmet kampanyası başlattı. Daha sonra oluşan ihtiyaçtan dolayı yurtlarda bulunan aileler içinde gönüllü ekipler devreye girdi. Gönüllü berberler ve Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası bu defada Adıyaman merkez ve çadır kentlere giderek depremzedelere ücretsiz hizmet verdi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, “Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Batman’a gelen depremzedelerimizin, berber esnafımızın talebi ve yaptığımız istişareler sonrası kendi işyerlerinde ve yurtlarda saç ve kişisel bakımlarını ücretsiz olarak yapmak için seferber olduk. Daha sonra berber sektörümüzle yaptığımız istişarelerle gönüllü olarak deprem bölgelerine gidip orda da çadır kentlerde de tıraş edebileceklerini belirttiler. Bizlerde Umut Kervanı Vakfı aracılığıyla ihtiyaca binayen Adıyaman Çarşı merkezi ve çadır kentlerinde berber esnaflarımızdan oluşan gönüllü bir ekip ile bölgeye giderek afetzedelerimize ücretsiz hizmet verdik” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.