'Hasankeyf, turizmin yıldızı olacak’

'Hasankeyf, turizmin yıldızı olacak’

Gündem Yayın: 28 Aralık 2023 - Perşembe - Güncelleme: 28.12.2023 15:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Hasankeyf Belediye başkan aday adayı Bahattin Akman ‘Aday gösterilmemiz halinde Hasankeyf’i turizme kazandırma çalışmaları hız kesmeden devam edecek’ dedi.

Aday gösterilmesi ve seçilmesi durumunda Hasankeyf'i hak ettiği yere taşımak için büyük bir gayret göstereceğini belirten Bahattin Akman, bu kapsamda ilk işimiz 81 ilin turizm müdürünü Hasankeyf'te ağırlamak olacak dedi. 81 ilin turizm müdürünü, Hasankeyf'in tanıtımı ve turizm potansiyelinin değerlendirilmesi için düzenlenecek bir organizasyon kapsamında Hasankeyf’te buluşturmak istediğini ifade eden Bahattin Akman, bu organizasyonla Turizm müdürlerinin, Hasankeyf'in tarihi ve kültürel zenginliğini yerinde inceleyeceğini ve tanıtım faaliyetlerine katkı sağlayacağını belirtti. Hasankeyf’in medeniyetlerin beşiği kadim bir şehir olduğunu vurgulayan Akman, bu şehri hak ettiği yere taşımak için büyük bir gayret göstereceğini ve bu kadim şehir dünyanın en önemli kültür merkezlerinden biri yapmak için gece gündüz demeden çalışacağını söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.