Yeni duraklar görücüye çıktı

Yeni duraklar görücüye çıktı

Gündem Yayın: 12 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 12.02.2024 15:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Belediyesi, gerçekleştirdiği yüzlerce projeye bir yenisini daha ekledi. Yeni konseptli duraklar Batmanlıların beğenisine sunuldu.

Spora, çevreye ve en önemlisi insana değer veren Batman Belediyesi, sosyal sorumluluk kapsamında planladığı ‘Durak Giydirme’ projesini hayata geçirdi. İlk etapta pilot bölge olarak Turgut Özal Bulvarı üzerinde üç noktaya yapılan duraklar Batmanlıların beğenisine sunuldu.

ÇEVRE, SPOR VE YEŞİLAY DURAKLARI HALKIN BEĞENİSİNE SUNULDU

Sporun bir yaşam biçimi halini alması için ‘taraftar durağı’, insanların çevreye duyarlı olması için ‘çevre durağı’, uyuşturucuyla mücadele etmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla da ‘Yeşilay’ duraklarını giydirerek farklı bir konsept oluşturan Batman Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, toplumu birleştirici ve bireysel farkındalığa dikkat çekici türden durak çalışmalarının diğer duraklara da devam edeceğini ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.