Husumetli aileler barıştırıldı

Husumetli aileler barıştırıldı

Gündem Yayın: 19 Kasım 2023 - Pazar - Güncelleme: 19.11.2023 14:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Beşiri ilçesinde aralarında husumet bulunan Akti, Çakar ve Biter aileleri ile karşı tarafta bulunan Sönmezsoy, Akın ve Çınar aileleri Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylani  ve Jandarma İl Komutanı Albay Adem Taşkın'ın devreye girmesiyle barıştırıldı.

Belediye Başkanı Hüseyin Geylani ve Albay Taşkın husumetin sona erdirilmesi amacıyla ailelerin üyeleriyle görüştü. Tarafları ikna eden Taşkın ve Geylani, Jandarma Komutanlığı'nda  aileleri bir araya getirdi. Aile fertleri dualar eşliğinde sarılıp barıştı. Husumetli ailelerin her bir ferdine teşekkür eden Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylani, barışın aileler arasında kan dökülmesinin önüne geçilmesi için olduğunu söyledi. Geylani, "Allah bir daha böyle kavgalar üzücü hadiseler yaşatmasın'' dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.