Milletvekili Oduncu Baro ve Petrol-İş’i ziyaret etti

Milletvekili Oduncu Baro ve Petrol-İş’i ziyaret etti

Gündem Yayın: 23 Temmuz 2023 - Pazar - Güncelleme: 23.07.2023 13:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Takip EtGoogle News

Yeşil Sol Parti Batman Milletvekili Zeynep Oduncu, HDP İl Yöneticisi Taybet Kasım, Yeşil Sol İl Eş Başkanı Seyit Bilal, HDP İl Yöneticisi Şerif Çakar’dan oluşan heyet, Petrol- İş Sendikası ve Batman Barosu’nu ziyaret ederek, kentin sorunları hakkında önerilerini aldı.

Oduncu ve beraberindeki heyet, ilk olarak Petrol iş Sendikasını ziyaret etti. Burada emekçilerin sorunları hakkında bilgi alan heyet, aynı zamanda Petrol İş Sendikasının eleştiri ve önerilerini alarak yeni yol haritası hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ardından Batman Barosunu ziyaret eden heyet, Batman’da hak ihlalleri takipçisi olan baronun görüş ve önerilerinin kıymetli olduğunu, bu görüş ve önerileri dikkate alarak, yeni süreci inşa edeceklerinin vurgusunu yaptı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.