CHP’ye kitlesel katılım

CHP’ye kitlesel katılım

Siyaset Yayın: 17 Nisan 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 17.04.2023 15:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Takip EtGoogle News

2023 genel seçimlere sayılı günler kala Batman’da CHP’ye katılımlar sürüyor. kanaat önderleri ve gençlerden oluşan grup, CHP Batman seçim lokaline giderek partiye katılım sağladı.

Konu hakkında konuşan CHP Batman Milletvekili Adayı Hüseyin Yaşar, “Merkez seçim lokalimize gelen kanaat önderleri ve gençler, partimize katılarak mücadelemize ortak oldu. Ülkemizin hem ekonomik hem sosyal olarak oldukça darda olduğu zor günlerden geçiyoruz. Öyle görünüyor ki insanların yaşadığı zorlukların sonucu sandıklara doğrudan yansıyacak. Vatandaşlarımız, zor günlerden kurtulmanın çaresi olarak ise, CHP'yi ve Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu görüyor. Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Batmanımızda da halkımız, partimize karşı büyük bir umut besliyor. Aylardır sürdürdüğümüz çalışmalarda zaten binlerce kişi partimize katılmıştı ancak seçim atmosferinin hakim olduğu şu günlerde bu sayı katlanarak artıyor” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.