Batman Basın Konseyi yeni başkanını seçti

Batman Basın Konseyi hafta sonunda kongreye gitti. Batman Basın Konseyi'nin tek listeyle gidilen kongresinde Nedim Arslan Başkan seçildi.

Gündem Yayın: 05 Mart 2023 - Pazar - Güncelleme: 05.03.2023 14:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman-Siirt Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavir Bölge Odasında yapılan kongreye ASKON Batman Şube Başkanı Selman Nasıroğlu, Batman Basın Derneği Başkanı Cebrail Uyanık, davetliler, Batman'da görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları katıldı. 12'ncisi yapılan kongrede Divan Başkanlığına ASKON Batman Şube Başkanı Selman Nasıroğlu, eğitimci Ramazan Bozkurt, iş insanı Kenan Nasıroğlu ve Batman Deva Partisi il yönetiminden Sadettin Vergili seçildi.

ARSLAN ‘MESLEKİ SORUNLARA DUYARLI OLACAĞIZ’

Yapılan kongrenin ardından Başkanlığa seçilen Nedim Arslan, "Hedefimiz Batman Basın Konseyini daha da iyi bir yere getirmektir. Derneğin kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen ve bugünlere getiren tüm yönetimlere huzurunuzda teşekkür ediyorum. Yeni yönetim olarak kentin sorunlarının yanı sıra mesleki sorunlara duyarlı olacağımızı belirtmek istiyorum. Batman basınının gür sesi olan tüm emekçilerimiz ve gazetecilerin yanında olacağımızın altını çizmek istiyorum. Batman basınının saygın kuruluşlarından olan derneğimize katkı sunmanın çabası içerisinde olacağımızı el birliğiyle Batman Basın Konseyi'ne değer katmak ve her yerde en iyi şekilde temsil edilmesi için tüm çabayı sarf edeceğiz'' dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.