Başkan Çetin’den teşekkür

Başkan Çetin’den teşekkür

Siyaset Yayın: 02 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 02.04.2024 14:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

31 Mart yerel seçimlerinde Batman’da İl Genel Meclis Üyeliği bazında seçime giren Milliyetçi Hareket Partisi adına İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, teşekkür mesajı yayınladı. İl Genel Meclis Üyeliği seçimlerinde yaklaşık 5 bin oy alarak bir önceki seçime göre oylarını arttıran Milliyetçi Hareket Partisi Batman İl Teşkilatı, gösterilen teveccühten dolayı memnuniyetini dile getirdi.

‘’TEVECÜHLERİNDEN DOLAYI KADİM HALKIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ’’

Parti adına duygularını dile getiren Başkan Çetin “Parti teşkilatımızdaki adaylar, yöneticilerimiz, İlçe teşkilatlarımız başta olmak üzere seçimde görev yapan sandık görevlilerimize, kolluk kuvvetlerimize, müşahitlerimize kısacası seçimin sağlıklı bir şekilde geçmesine katkıda bulunan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Ayrıca bize oylarıyla teveccüh gösteren kadim halkımıza da teşekkür ederken, şimdi sorumluluğumuzun birkaç kat daha arttığını da biliyoruz. Parti büyüklerimiz uygun gördüğü sürece, bu kutsal bayrağı onurumuzla taşımaya da devam edeceğiz’’ dedi. Ayrıca, Çetin’in başkanlık yaptığı yaklaşık 10 aylık süre içerisinde Batman’da girdiği ilk seçimde oylarını arttırması büyük bir başarı olarak değerlendirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.