18 kişiye para cezası!

18 kişiye para cezası!

Asayiş Yayın: 04 Temmuz 2023 - Salı - Güncelleme: 04.07.2023 14:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Valiliğinin yayımladığı suya girme yasağını dikkate alamayan 18 kişiye kişi başı 1295 TL idari para cezası kesildiğini duyurdu.

Konuyla ilgili Valilikten yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi. “İlimizde mevcut göl, gölet, baraj, sulama kanalı ve akarsu gibi alanlarda suya girilmesi Valiliğimize yayınlanan kararlarla yasaklanmış olmasına rağmen 3 vatandaşımız suda boğularak hayatını kaybetmiştir. Batman İl Jandarma Komutanlığınca, boğulma olaylarının önüne geçebilmek maksadıyla, özellikle Batman Çayı ve Ilısu Baraj gölünde denetimler artırılmış, suya giren 18 kişiye Kabahatler Kanununa göre kişi başı 1295 TL idari para cezası  uygulanmıştır. Jandarma tarafından, üzücü başka olayların yaşanmaması için vatandaşlar göl, gölet, baraj, sulama kanalı ve su birikintilerine girmemesi konusunda bilgilendirilmekte olup, denetimler aralıksız devam edecek ve suya girdiği tespit edilenlere cezai işlem uygulamasına devam edilecektir. Kamuoyunun bilgilerine Saygıyla Duyurulur.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.