Özperk, Kulüp Başkanlarıyla bir araya geldi

Özperk, Kulüp Başkanlarıyla bir araya geldi

Gündem Yayın: 14 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 14.02.2024 13:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, ASKF Başkanlığında kulüp başkanlarıyla bir araya geldi.

ASKF Batman Şube Başkanlığında yapılan toplantıya ASKF Başkanı Mahmut Akyol, Futbol İl Temsilcisi Ahmet Özaydın, kulüp başkanları ve idareciler büyük ilgi gösterdi. Kulüp Başkanlarına İl Müdürlüğünün yaptığı faaliyetleri, 2024 yılının hedeflerini, tesisleşme oranlarını, sporcu lisans sayılarını ve daha birçok konuda genel bir bilgi veren İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk daha sonra kulüp başkanlarının taleplerini ve önerilerini dinledi.

“KULÜPLERİMİZİ ÖNEMSİYOR VE DESTEKLİYORUZ”

Batman Merkez ve ilçelerdeki bütün kulüpleri önemsediklerini ve sonuna kadar imkânları ölçüsünde desteklediklerini belirten Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, amatör sporun önemine dikkat çekti. İl Müdürü Özperk; “Amatör kulüplerimizle yılın 12 ayı sürekli içli dışlıyız. Bize gelen bütün talepleri yerine getirmek için imkânlarımızı her zaman zorlamışız. ASKF ile sürekli irtibat halindeyiz. Özellikle Batman olarak tesisleşme alanında çok iyi durumdayız. 5 ilçemizde nizami futbol sahalarımız var. Merkezde de yeterli düzeyde sahalarımıza sahibiz. Buna rağmen Bakanlığımız nezrinde yeni tesislerin kentimize kazandırılması için elimizden geleni yapıyoruz. Hedefimiz Önümüzdeki süreçte bütün beldelerimize de nizami futbol sahaları kazandırmaktır. 7’den 77’ye herkesin spor yapması için çabalıyoruz. Alt yapılarımıza daha çok önem vermeliyiz. Kulüp Başkanlarımızın ne kadar fedakârlık yaptıklarına şahit oluyorum. Sizler insanlık ve spor adına büyük bir iş başarıyorsunuz. Hepinizi tebrik ediyorum.” diye konuştu. Toplantıda hazır bulunan ASKF Batman Şube Başkanı Mahmut Akyol ise, amatör takımların maddi sıkıntılarını, malzeme sorununu, antrenmanlar ilgili yaşanan sıkıntıları, sağlık, ulaşım, ışıklandırma ve daha birçok konuda İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’e taleplerini yenileyerek, gösterdiği üstün çabadan dolayı da teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.