Ramanlı’dan ‘Başörtüsü’ ve ‘Kürtçe’ açıklaması

Ramanlı’dan ‘Başörtüsü’ ve ‘Kürtçe’ açıklaması

Siyaset Yayın: 18 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 18.02.2024 13:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Takip EtGoogle News

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, ‘başörtüsü kamuda serbest olursa irtica gelir’ anlayışı gibi ‘Kürtçe kamuda serbest olursa bölünürüz’ anlayışının temelsiz olduğunu söyledi.

HÜDA PAR Sözcüsü Batman Milletvekili ve Batman Belediyesi Başkan adayı Serkan Ramanlı, başörtüsü ve Kürtçe ile ilgili önemli açıklamada bulundu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ramanlı şu ifadelere yer verdi: “’Başörtüsü kamuda serbest olursa irtica gelir.’ anlayışı ne kadar temelsiz idiyse, ‘Kürtçe kamuda serbest olursa bölünürüz’ anlayışı da bir o kadar temelsizdir. Başörtüsü kamuda serbest kalınca irtica gelmediği gibi süreç içinde uzaya bile çıktık. Kürtçe kamuda serbest olursa neler olur, hayal bile edemiyorum. Sırf Kürtçe’dir diye tiyatronun da konserin de eğitimin de yasaklanması değil tam tersine teşvik edilmesi toplumsal barışımıza hizmet edecektir.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.