Esnaf ücretsiz otopark hizmeti

Esnaf ücretsiz otopark hizmeti

Gündem Yayın: 30 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 30.05.2023 15:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı, odaya gelen ve otopark sıkıntısı yaşayan üyeleri için ücretsiz otopark hizmeti verecek. Bir çok alanda üyelerine avantaj sağlayan, indirim protokolleri imzalayan ve esnafın sorunlarını yakından takip ederek çözüm arayışlarına giden Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, şimdi de işlemler için odaya gelen ve park sıkıntısı yaşayan üyeleri için ücretsiz otopark hizmeti için girişimde bulundu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Çiftçi, “Odamıza gelip işlemler yapan üyelerimize ilk yarım saat ücretsiz hizmet verilecektir. Ücretsiz otopark hizmeti ile amacımız hem üyelerimize zaman kazandırmak hem de cezai işlemlere maruz kalmalarını engellemek” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.